В Одесі представили найкращі проєкти з благоустрою Театральної площі

Учасників конкурсу відзначили грошовими нагородами

В Одесі підбили підсумки архітектурного конкурсу на найкращий проєкт з благоустрою Театральної площі. На розгляд журі конкурсу було надано сім проєктних пропозицій, які були оприлюднені на офіційному сайті міста.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. Зазначимо, що відповідно до  рішення Виконавчого комітету Одеської міської ради проводився відкритий архітектурний конкурс на найкращу проєктну пропозицію.

Журі визначило відносно найкращі проєктні пропозиції.  Проте, як зазначають в мерії, на жаль, жодна з проєктних пропозицій не може бути втілена без суттєвого доопрацювання. Загалом конкурсанти прописали аналіз існуючої ситуації, транспортну організацію, пішохідні зони, функціональне зонування та стилістику фасадів.

Також учасників конкурсу відзначили грошовими нагородами відповідно до умов конкурсу. 

Першу премію отримав проєкт № 241276, другу премію - проєкт № 270519,  третю премію - проєкт № 081268. Останні чотири роботи відзначені заохочувальними преміями. Найкращі проєктні рішення будуть використані при подальшому проєктуванні. Повний список проєктів можна подивитися на сайті. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Антимонопольний комітет України заявив про наявність змови між ТОВ "Укрспецбуд+" та ТОВ "Центр безтраншейних технологій та комунікацій" під час їх участі у трьох процедурах закупівель робіт з переоснащення та реконструкції об’єктів у 2018 році. Мова йде, зокрема, про Міжнародний аеропорт “Одеса”.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


УКРАИНЕЦ

5 червня 2023, 14:59

Кончені! Війна, а ці вороги України продовжують закопувати все в асфальт!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися