Відомий ірландський актор вручив приз продюсеру Одеського кінофесту

Генпродюсер ОМКФ Юлія Синькевич отримала нагороду на кінофестивалі в Ірландії

Генеральний продюсер Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Синькевич отримала нагороду за внесок у розвиток української кіноіндустрії. Про це повідомили в прес-службі Одеського кінофестивалю.

Нагородження відбулося під час фестивалю Subtitle: Spotlight European Film Festival, який пройшов в ірландському місті Кілкенні. Організатори зазначили, що завдяки Синькевич та її роботі українські режисери, актори та інші кінопрофесіонали стали відомі в Європі.

Приз Синькевич вручив відомий актор Кілліан Мерфі, який в 2012 році був гостем ОМКФ. Тоді він представляв конкурсний фільм "Зломлені" режисера Руфуса Норріса. Під час нагородження Мерфі додав, що добре пам'ятає свій візит в Одесу, а також знайомий з українськими фільмами.

Зазначимо, цьогоріч у програмі популярних європейських фільмів з субтитрами представили 25 картин, більшість з яких ще не показували в Ірландії. Серед них – стрічки, які були на Десятому Одеському кінофестивалі. Зокрема, володар Гран-прі "А потім ми танцювали", фільм-відкриття "Прекрасна епоха", картина "Портрет дівчини у вогні", а також українська комедія "Мої думки тихі", яка в Одесі отримала "Приз глядацьких симпатій".

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", Одеська кіностудія виклала всі свої фільми на популярний відеохостинг.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися