На Одещині молодь на камеру вживала "наркотики": ними зацікавилась поліція

З’ясувалося, що компанія друзів вирішила пожартувати

В Одесі у соціальних мережах "розлетілося" відео, на якому дівчата вживають білу речовину невідомого походження, Інформація про нібито вживання ізмаїльськими підлітками на вечірці наркотиків не підтвердилася. Під час відпочинку молодь вирішила пожартувати і зняла на відео вживання вмісту подрібненої аскорбінової цукерки так, щоб це виглядало ніби вони вживають заборонену речовину.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

На батьків двох дівчат, які не досягли 16 років, та власника приміщення чекає адміністративна відповідальність. 

З’ясувалося, що компанія друзів віком від 18-ти до 23-х років влаштувала вечірку в підвальному приміщені одного з будинків та запросила туди своїх неповнолітніх знайомих. Крім повнолітніх, на зібранні були четверо підлітків: дівчата віком 13, 15 та 17 років і 16-річний хлопець. Під час відпочинку молодь вирішила пожартувати і зняла подібне відео.

Те, що в приміщенні немає і не було заборонених речовин, підтвердила перевірка із залученням службового собаки. Крім цього, результати медичних обстежень у лікарні не підтвердили вживання молодими людьми наркотичних засобів.

Зі слів власника підвалу, він не знав про присутність на вечірці дітей.  Відносно власника приміщення, який допустив перебування у ньому неповнолітніх без нагляду батьків після 22-ї години, поліцейські склали протокол. За це чоловікові загрожує штраф.

Також відносно батьків 13-річної дівчинки, які не догледіли, де, з ким і коли відпочиває їхня малолітня донька, правоохоронці склали протокол. За невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей чинним законодавством передбачено штраф або попередження.

Наразі ювенальні поліцейські продовжують встановлювати повне коло осіб, які були присутні на вечірці. Якщо виявиться, що серед відпочивальників ще були неповнолітні молодше 16 років, на їхніх батьків також чекає покарання.  

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліція Одещини затримала 56-річного жителя села Спаське, який вирощував на городі коноплю. Під час обшуку, правоохоронці вилучили 74 кущі заборонених рослин. Про це повідомили в Національній поліції Одеської області. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися