Вирощував коноплю не для себе, а для годування свійської худоби: поліція затримала чоловіка

Правопорушнику загрожує від трьох до семи років

Поліція Одещини затримала 56-річного жителя села Спаське, який вирощував на городі коноплю. Під час обшуку, правоохоронці вилучили 74 кущі заборонених рослин. Про це повідомили в Національній поліції Одеської області. 

Під час обшуку, правопорушник пояснив, що вирощує нарковмісні речовини не для власного вживання, а для вигодовування свійської худоби.

“Слідчі територіального відділення поліції за процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України, тобто щодо незаконного вирощування конопель у кількості п'ятдесят і більше рослин. В рамках розпочатого провадження вилучені рослини поліцейські скерували на експертне дослідження, за результатами якого буде вирішуватись питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Слідство триває", - прокоментував начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Віктор Дудка, та наголосив, що санкція згаданої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що в Одесі розгортається черговий скандал пов'язаний із розкраданням бюджетних коштів в особливо великих розмірах. В цьому підозрюється директор підрядної організації, яка виконувала капітальний ремонт Одеської спеціалізованої загальноосвітньої школи № 49 та інженер технагляду.

Крім того, “Коментарі” писали, що правоохоронці Одещини не змогли пройти повз акції "Здай кров - врятуй життя". У Всесвітній день донорства поліцейські долучилися до добрих справ та поповнили банку крові. В Нацполіції Одеської області підкреслили, що в наші дні вкрай важливо підтримувати лікарні та пацієнтів, чия кількість з кожним днем тільки збільшується.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися