“Кохання січового стрільця” завершить сезон в Одеському театрі

Це буде перший показ цього мюзиклу в Одесі

Театр музичної комедії в Одесі готується завершити свій театральний сезон захопливою прем'єрою — мюзиклом "Кохання січового стрільця". Вистави заплановані на дати 24-25 червня та 1-2 липня.


Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла директорка та художня керівниця Одеського академічного театру музичної комедії, Олена Редько.

Мюзикл "Кохання січового стрільця" є надзвичайно популярним на Заході України, але досі не був представлений на одеській сцені. Ця прем'єра обіцяє стати відмінним завершенням театрального сезону та подарує глядачам незабутні враження.


Кохання січового стрільця” – це оперета Ярослава Барнича, його ще називають “українським Імре Кальманом”. Вона була дуже популярна у 30-ті роки минулого сторіччя. Наш режисер Віталій Платов евакуювався з родиною у Львів і побачив, як можна постави виставу у нас. Це буде мюзикл, дуже яскравий,  красивий та патріотичний, – розповіла Редько.

Окрім того, Олена Редько додала, що протягом другого "воєнного" театрального сезону, класичні вистави театру музичної комедії, такі як "Ніч перед Різдвом", "За двома зайцями" та "Брехуха", були перекладені на українську мову. Цей новий підхід дозволяє глядачам ближче пізнати та насолодитися неперевершеним талантом артистів в новому контексті.

Нагадаємо, що Херсонський театральний фестиваль “Мельпомена Таврії” цьогоріч відбудеться в Одесі. У вересні захід прийматиме сцена Одеського академічного українського музично-драматичного театру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися