Відомий одеський скульптор отримав Почесний знак від мера

Скульптор і художник Михайло Рева удостоєний Почесного знака імені Г.Маразлі

Мер Одеси Геннадій Труханов вручив скульптору і художнику Михайлу Реві Почесний знак імені Г.Маразлі III ступеня. Про це повідомили в департаменті інформації Одеської міськради.

Нагорода була присвоєна в березні цього року до 60-річчя Михайла Реви, а її вручення відбулося 18 вересня на відкритті виставки "Одкровення / Revelation".

"Михайло Рева вніс значний внесок в культурне життя нашого міста. І він активно продовжує працювати над тим, щоб створювати візитні картки міста, які в усьому світі асоціюються з Одесою. У роботах Реви завжди відчувається любов до Одеси, осмислене поєднання знання її історії і бажання створити подібну впізнаваність рідного міста", - підкреслив Труханів.

І зазначив, що кожна з численних робіт Реви носить особливий філософський підтекст. Це особливо показово в скульптурі "Одеський час" в Міському саду.

Відзначимо, що за роки творчої діяльності Михайло Рева створив десятки унікальних робіт і реалізував безліч проектів, серед яких - скульптурні композиції і архітектурні рішення, найтонші ювелірні твори і комплекси фонтанів, монументальні скульптури, делікатні пам'ятні знаки і призи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися