Одеський фотограф переміг на американському конкурсі фотографії

Євген Самученко переможець найбільших світових фотоконкурсів

Фотограф з Одеси Євген Самученко здобув перше місце на міжнародному фотоконкурсі SUGi x NAVA Photography Contest 2023 у США. Цей конкурс присвячений взаємодії природи та людини.

Про це повідомив фотограф на своїй сторінці у Facebook. 

Його фотографія під назвою "Туманний ранок на річці Південний Буг" здобула перемогу в категорії "Пейзаж".

Особливо приємно, що нагороджена робота зроблена в Україні на березі річки Південий Буг, - написав Євген.

 

Що відомо про фотографа

Євген народився в Одесі. Вперше почав захоплюватися плівковою фотографією у віці 12 років, а з 2012 займається цифровою фотографією.  Спеціалізується на тревел фотографії, нічній зйомці та аерофотозйомці з використанням дрону. Своїми світлинами фотограф показує тендітну красу нашої планети та можливість діалогу у взаємодії людини з природою.

Розробив власні освітні програми, читає лекції та майстер-класи з фотографії, проводить практичні воркшопи. Євген бере активну участь у міжнародних фотоконкурсах та виставках. Переможець найбільших світових фотоконкурсів. Суддя міжнародних фотоконкурсів. Член міжнародних та національних фото спілок та організацій.

Зазначимо, знімок, який зробив одеський фотограф Євген Самученко, прикрасив розворот популярного журналу про мандрівки National Geographic Traveller. 

"Коментарі" писали, що організатори Одеського кінофестивалю оголосили Міжнародну європейську конкурсну програму, до якої увійшло 7 повнометражних стрічок. Список фільмів оприлюднили на офіційному сайті.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися