В Одесі пройде Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва: де та коли

Цьогорічний фестиваль присвячується героїчній боротьбі українського народу

26-27 серпня 2023 року в Одесі пройде Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва "Два дні та дві ночі нової музики". Фестивальна програма проходитиме в Одеський обласній філармонії.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Цьогорічний фестиваль присвячується героїчній боротьбі українського народу проти російських загарбників. За повідомленням організаторів фестивалю, програма об’єднує твори українських та зарубіжних композиторів, створені під час періоду війни і відображають непохитність українського народу та Збройних Сил України. Музика має виражати глибоке людське буття з усіма його випробуваннями, безнадією, страхом перед смертю та втратою, але водночас мати символічне значення надії, супротиву та віри в невідворотну перемогу.

Кожен фестиваль має свою неповторну стрижневу фабулу, навколо якої накручуються різної складності подієві пласти. Структурні частини фестивалю – перформанси, інсталяції, мультимедійні імпрези, дійства експериментального та інструментального театрів – до межі театралізовані. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що через початок війни Одеський кінофестиваль був змушений переїхати за кордон. Однак вже у 2023 році він повертається в Україну. 14-й Одеський міжнародний кінофестиваль пройде 19-26 серпня в одночасно у Чернівцях та Одесі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися