На Одещині затримали чоловіків за незаконне заволодіння чужим майном

Їм обом загрожує позбавлення волі

Поліцейські викрили двох жителів Подільського району у крадіжках. Один зловмисник у чужому місті незаконно заволодів мотоциклом та обікрав автомобіль, а другий – маєток односельця. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Одеській області.

Так, правоохорнці з’ясували, що 19-річний житель одного із сіл Ананьївської ОТГ проник до салону чужого автомобіля і викрав звідти сабвуфер. Правопорушник втік з місця подій на чужому мотоциклі, який поцупив у тому ж дворі. Незважаючи на свій молодий вік, правопорушник вже має за плечима кілька судимостей, у тому числі за крадіжку та незаконне заволодіння транспортним засобом. 

А 30-річний житель одного із сіл Балтської ОТГ з гаража літнього односельця викрав побутові електроприлади, садово-городні інструменти та велосипед, який відразу збув односельчанці. В ході розшукових заходів поліцейські викрили правопорушника і вилучили усі викрадені речі та вже повернули їх власнику.

“За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Любашівської та Подільської окружних прокуратур повідомили фігурантам про підозру, в залежності від скоєного, у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, зокрема повторно, поєднаній з проникненням у сховище та приміщення, а також у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно”, - йдеться в повідомленні поліції.

“Коментарі” писали, що в Одесі правоохоронці викрили двох чоловіків та дівчину у скоєнні крадіжок. Правопорушники наживались на чужому. Телефон та два ноутбуки – стали предметами злочинного посягання зловмисників. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися