"В Одесі майже немає джерел власної генерації електроенергії": Труханов виступив на Вашингтонському саміті

Геннадій Труханов виступив на Саміті енергетичної безпеки

Мер Одеси, Геннадій Труханов, взяв участь у Саміті енергетичної безпеки, який організували Обрані офіційні особи захисту Америки (EOPA) та Міністерство енергетики США. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Під час свого онлайн-виступу, Труханов подякував за підтримку Сполученим Штатам українського енергетичного сектору та висвітлив проблеми, які стоять перед Одесою.

Сьогодні ми готуємося до важкої зими. За досвідом минулої - очікуємо  обстрілів критичної інфраструктури. Наразі Одеса майже не має джерел власної генерації всередині міста, - сказав міський голова.


Труханов визначив децентралізацію енергетики як ключове завдання для Одеси, вказавши на потребу у будівництві сонячних електростанцій та газопоршневих когенераційних установок на об'єктах соціальної інфраструктури. Він також зазначив важливість станцій для очищення води.

Нагадаємо, в Одесі голова МЗС України Дмитро Кулеба зустрівся із новообраним очільником МЗС Великої Британії Девідом Кемероном. Голова МЗС Великої Британії зазначив, що досягнення України в Чорному морі вражають весь світ. А також  Девід Кемерон підкреслив, що Британія і надалі допомагатиме українській державі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися