Куди звернутися в Одесі, щоб отримати виплати за пошкоджене житло

Одесити можуть отримати виплати за пошкоджене війною житло

В Одеській міській раді повідомили, що містяни мають змогу подати заяву на отримання виплат за пошкоджене житло через Департамент надання адміністративних послуг Одеської мерії. 

Для цього потрібно звернутись власнику/співвласнику житла або його уповноваженому представнику до будь-якого підрозділу ЦНАПу за адресами:
-    вул. Косовська, 2Д;
-    проспект Добровольського, 106;
-    вул. Академіка Корольова, 9;
-    вул. Генерала Петрова, 22;
-    вул. Дальницька, 2.

Для подачі заяви необхідно:
-   мати в Державному реєстрі речових прав інформацію про право власності на житло;
-    відкрити рахунок єВідновлення в банку;
-  мати при собі паспортний документ, РНОКПП, адресу електронної пошти, у разі звернення законним представником (представником) додатково подається документ, що посвідчує його особу та підтверджує повноваження.

“Подати заяву про отримання допомоги можна через ЦНАП Одеської міської ради незалежно від місця розташування на території України пошкодженого житла, крім територій, які знаходяться під окупацією, або територій, на яких проходять активні бойові дії (відповідно до наказу від 22.12.2022 № 309 Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій "Про затвердження Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією")”, - йдеться в повідомленні мерії. 

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі продовжує діяти програма часткової компенсації вартості придбаних електрогенераторів для ОСББ та ЖБК.Згідно з порядком, учасники програми можуть отримати компенсацію до 70% від вартості генератора, але не більше 100 тис. гривень на одного учасника. Про це повідомляє Одеська міська рада.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися