Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Огляд актуальної афіши в Одесі на вихідні

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних в Одесі. Обирайтена власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки.

Вистава "Таємниця Снігової королеви"

це історія про неймовірну зимову пригоду, яка сталася у чарівній сніжній країні, де жили Ельза та Сніговик Олаф. В країні, в якій усі готувалися до найважливішої події року — зимового сніжного кулькопаду!! Про це свято, дізналася Снігова Королева. Вона була чарівницею і володіла неймовірною силою — здатністю зачаровувати небо і робити так, щоб сніг або шов, або його взагалі більше не випадало. Снігова Королева, розлютилася, що Ельза влаштовує кулькопад — та зачарувала небо, і свято опинилося під загрозою! Ельза та її вірний друг – сніговик Олаф, вирішили врятувати свято та зняти чари Снігової Королеви. І святкувати разом із дітьми, довгоочікуваний сніжний кулькопад!!! На них чекали неймовірні пригоди та випробування. Але їм допомагали діти і супер герої, яких вони зустрічали на своєму шляху.

Коли: 30 грудня, 11:00, 13:00

Де: BEIT GRAND, вул. Ніжинська 77/79

Дитяча вистава "Новорічні скарби"

У новорічному лісі знайдено таємничу карту чарівних скарбів! Щоб знайти скарби, нашим героям доведеться подолати чари і розгадати дивовижні таємниці. Чи впораються вони?! Це залежить від наших глядачів! Приходьте на нашу новорічну виставу та відкрийте секрет справжніх святкових чудес!

Коли: 30 грудня, 11:00 та 13:00

Вистава "Святковий дарунок"

На вас чекають поні, граційні конячки, слухняні кішки із сміливими акробатами, повітряними гімнастами,веселим клоуном та Санта Клаусом підготували для друзів цирку справжній новорічний сюрприз.

Коли: 30, 31 грудня, 13:00 та 16:00

Де: Одеський державний цирк, вул. Коблевська, 25

Вистава "Щенячий патруль

"Рятівники Нового року""

Дуже весела інтерактивна музична вистава для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. На вас чекає яскраве та динамічне шоу, сповнене добрими жартами, веселими піснями, танцями та інтерактивними іграми за участю великих ляльок та маленьких глядачів! Вистава створена в оригіниальній, теплій атмосфері, яка у зрозумілій та доступній для дітей формі розкаже про веселих цуценят, їх дружбу, взаємодопомогу, поважне ставлення до старших та ще багато про що. Дітям до 4-х років вхід безкоштовний на руках у дорослих).

Коли: 30 грудня, 12:00 та 14:00

Де: Будинок клоунів, вул. Ольгіївська, 23

Вистава "Новорічна феєрія"

На вас очікують всесвітньо відома музика Різдва і новорічні хіти. Улюблена, відома класика зазвучить у святковий вечір особливо магічно та неперевершено. Твори В. А. Моцарта, Й.Штрауса,  Ф. Легара,  Дж. Россіні, Л.Мінкуса, Й.Брамса, А. Вівальді,  М.Леонтовича;  класичний кросовер, хіти з мюзіклів Л.- Е. Уеббера та  Р. Коччанте;  саундтреки з культових фільмів "Один вдома", "Пірати Карибського моря"  та чимало іншого ви почуєте та відчуєте ви у цей вечір! А у фіналі всі разом у супроводі оркестру  ми заспіваємо улюблений багатьма поколінням "HappyNewYear" ("Щасливого Нового року")  з репертуару групи "АББА".

Коли: 30, 31 грудня, 16:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: 540 грн

Вистава "8 люблячих жінок"

Виставу поставлено за п'єсою драматурга Робера Тома, яку він написав 1958 року. За цією п'єсою було створено кінокартину "8 жінок" французьким режисером Франсуа Озоном, яка отримала численні нагороди та премії.  Але й вистава обіцяє бути не менш грандіозною, тож обов'язково подивіться її.

Коли: 30 грудня, 18:00

Вистава "Зимова казка"

Щороку на Різдво діти знаходять подарунки від Санта Клауса під ялинкою. Адже впродовж 12 місяців сивий дідусь готується до одного великого свята року, щоб кожне бажання збулося. Так усі діти на Землі отримують омріяні іграшки, книжки та інші заповітні речі. От тільки, як же сам Санта Клаус? Хто привітає його? Про це подбають його друзі та близькі - Ельф, бабуся Санти, Єльк і Мільке. Але ось біда! Рецепт подарунка для Санти втрачено. Чи зможе ця компанія відшукати його до Різдва? Звісно, зможуть! Якщо тільки подолають усі труднощі в Чарівному Лісі.

Коли: 31 грудня, 11:00

Де: Одеський театр юного глядача, вул. Грецька, 48А

Дитяче шоу "Холодне серце - 2"

Зустрічайте продовження історії сестер Анни та Ельзи, що правлять Еренделлом. Разом з друзями - Крістофом, оленем Свеном та сніговиком Олафом - вони відправляються до Зачарованого лісу. Він приховує темні таємниці, розкриття яких серйозно вплине на всіх персонажів. Чудова вистава за мотивами однойменного популярного мультфільму від кінокомпанії Walt Disney Pictures.

Коли: 31 грудня, 14:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 180 грн