Одеські прикордонники втопили російський дрон: подробиці

Вночі ворог двома хвилями атакував Одещину безпілотниками

Вночі 24 січня над Одеською областю збили 10 ударних дронів. До захисту регіону долучились й бійці Одеського прикордонного загону, які влучно “приземлили” БпЛА. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Бійці Одеського прикордонного загону виявили та знищили одного з них.  Зокрема почувши характерний звук "мопеда" та помітивши його силует на підльоті до узбережжя, прикордонники відразу відкрили вогонь на ураження. Як результат, від влучного вогню прикордонників дрон-камікадзе вибухнув у повітрі та впав у море, – йдеться в повідомленні. 

Більше про нічну атаку по Одесі

Сьогодні вночі російські окупанти здійснили дві хвилі атак за допомогою безпілотників типу Shahed-131/136 в Одеській області. Основний удар припав на Одесу, де шестеро людей отримали поранення. Сили протиповітряної оборони знищили 10 "шахедів".

Один із дронів спричинив пожежу, влучивши в новобудову в Хаджибейському районі, що призвело до опіків та госпіталізації однієї особи. Ще один дрон пошкодив дах житлового будинку в Приморському районі. Також в цьому ж районі вдарив інший безпілотник біля багатоповерхівки, викликавши вибухову хвилю та завдавши пошкоджень навколишнім будівлям. Чотири людини отримали поранення, одну з них рятувальники деблокували з-під завалів. Ще один безпілотник впав без детонації, завдаючи лише матеріальних збитків. 


Обстріли Одеської області

В ніч на 20 січня окупанти вчергове запустили по півдню ударні дрони типу "Shahed-131/136". Вони були спрямовані по Миколаївській та Одеській областях. Два безпілотники-камікадзе були збиті силами протиповітряної оборони у небі над Одещиною та Миколаївщиною. Варто відзначити, що завдяки вчасній реакції українських військових, ця атака не призвела до постраждалих серед мирного населення, а також уникнуто влучань.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися