У центрі Одеси на два роки перекриють вулицю

Автомобілі не зможуть проїхати по вулиці Бориса Литвака на ділянці від Великої Арнаутської до Малої

В Одесі рух транспорту по вулиці Бориса Литвака на ділянці від Великої Арнаутської до Малої перекриють з 1 грудня 2019 року до 31 грудня 2020 року. Про це повідомили у прес-службі муніципалітету.

Згідно з розпорядженням мера, який оприлюднили на офіційному сайті міста, товариство з обмеженою відповідальністю буде будувати на цій вулиці багатоповерхівку, через що і довелося вдатися до таких заходів.

Згідно ресурсу YouControl, який збирає інформацію про різні підприємства у державних реєстрах, це ТОВ з'явилося не так давно – 14 червня 2019 року. На сайті вказано, що основним видом діяльності фірми є будівництво житлових і нежитлових будівель. Офіційного сайту в неї немає, інформації про будівлю, яку збираються звести, – теж.

Зазначимо, що будинок зведуть на ділянці у 15 соток.

Раніше портал "Коментарі" писав, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив про намір добудувати міст у Запоріжжі за два-три роки. Шляхопровід через Дніпро почали будувати більше 15 років тому, але проект до кінця так і не довели. З тих пір в обласному центрі змінилося багато керівників – усі вони довгі роки "прикривалися" відсутністю грошей у бюджеті й іншими, більш важливими проблемами у місті. Гончарук зазначив, що уряд уже знайшов 1,2 млрд грн для початку будівельних робіт. Безпосередньо самим будівництвом, за словами прем'єр-міністра, буде займатися іноземна компанія.
Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися