На Одеське узбережжя винесло морську міну: подробиці

Небезпечний боєприпас було знищено

На одному з пляжів Одещини військові моряки знищили морську міну. Засобами ВМС ЗС України було знищено чергову морську міну, виявлену поблизу узбережжя на півдні України. Небезпечний боєприпас було знищено шляхом контрольованого підриву. 

Про це повідомляє  ВМС ЗС України.

Шановні громадяни, пам’ятайте, якщо ви виявили невідомий предмет, який зовні нагадує боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його, а відразу телефонуйте на номер "101". Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Не наражайте себе та близьких на небезпеку, – йдеться в повідомленні.

Нагадуємо усім громадянам про важливість дотримання безпечних заходів у разі виявлення підозрілих предметів. Якщо ви помітили щось небезпечне, негайно повідомте оперативні служби та залишайтеся на безпечній відстані до прибуття фахівців.

Зазначимо, розмінування моря залишається нагальним питанням для українських військових. Саме тому, у Військово-морських силах планують масштабну операцію з розмінування акваторій Азовського та Чорного морів. Уся розмінувальна операція може тривати й декілька років. Втім, для ефективнішого результату будуть використовувати спеціальні дрони. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися