Одесити можуть отримати мікрогрант для розвитку бізнесу: подробиці програми

Люди можуть отримати грант в розмірі 75 тисяч гривень

Одеська філія обласного центру зайнятості оголосила про можливість для місцевих мешканців отримати мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу в рамках урядової програми єРобота. Ця ініціатива, відома під назвою "Власна справа", дозволяє українцям отримувати фінансову підтримку на започаткування або розширення підприємницької діяльності. Про це повідомляє Одеська міська робота. 

Умови отримання мікрогрантів

Програма надає мікрогранти в розмірі від 50 до 250 тисяч гривень. Щоб подати заявку на отримання суми до 75 тисяч гривень, учасники повинні зареєструвати ФОП (фізичну особу-підприємця) і подати заявку через портал ДІЯ.

Хто може претендувати на мікрогрант

Програма "Власна справа" доступна для громадян України, які відповідають таким критеріям:

  • Не проживають і не ведуть господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях або в зонах активних бойових дій.

  • Не здійснюють свою діяльність на території Російської Федерації або Республіки Білорусь.

  • Не підпадають під дію санкцій.

  • Не є банкрутами та не перебувають у стані банкрутства або ліквідації.

  • Не є кредитними організаціями, страховими компаніями, інвестиційними фондами, недержавними пенсійними фондами, професійними учасниками ринку цінних паперів або ломбардами.

  • Не займаються виробництвом або продажем зброї, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, а також обміном валют.

  • Не мають судових рішень про притягнення до кримінальної відповідальності за корупційні злочини.

Як подати заявку

Для участі в програмі необхідно зареєструватися як ФОП та подати заявку через портал ДІЯ. Більше інформації про умови програми можна знайти на офіційному сайті єРобота або звернувшись до Одеського обласного центру зайнятості.

Програма "Власна справа" надає унікальну можливість для підприємців Одеси отримати фінансову підтримку для розвитку свого бізнесу та сприяти економічному зростанню регіону. Детальніше про умови програми – за посиланням.

Нагадаємо, мережа центрів підтримки підприємців в Україні запускає нову освітньо-грантову програму під назвою "Траєкторія", спрямовану на допомогу українським ветеранам та членам їх сімей у створенні та розвитку власного бізнесу. За цією програмою ветерани та військовослужбовці можуть зареєструватися та отримати до 100 тисяч гривень на розвиток свого бізнесу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися