Голову патрульної поліції Одеської області переводять у Київ

Юрій Рибак очолював патрульну поліцію області більше 2 років

Голова патрульної поліції Одеської області Юрій Рибак залишає свою посаду і переводиться у Київ. Про це Рибак повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Я вдячний кожному громадянину за повагу, любов і підтримку патрульної поліції. Я вдячний кожному інспектору, який несе свою службу 24/7, ризикуючи своїм життям. Час іде вперед, я залишаю цю посаду", - заявив Рибак у відеозверненні.

Екс-глава патрульної поліції в області закінчив своє звернення жартом: "Як кажуть в Одесі: переведення з Одеси до Києва не вважається підвищенням". Також, він підкреслив, що його переведення ніяк не пов'язане ні зі скандалами, ні з публікаціями про нього.


Юрій Рибак обіймав посаду голови Патрульної поліції Одеської області більше двох років. У липні цього року його відсторонили від посади на час службового розслідування, яке розпочали після заяв екс-патрульної Зої Мельник про можливі порушення службової дисципліни з боку поліцейських.

Раніше видання "Коментарі" писало про те, що у Харкові службовий автомобіль патрульної поліції Toyota Prius наїхав на 59-річну жінку і трирічного хлопчика. З місця ДТП жінку і дитину госпіталізували у лікарню. Попередній огляд показав, що у жінки садна на колінах, а у хлопчика - пошкодження м'яких тканин.
Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися