Новий маршрут до моря: додатковий поїзд з Києва до Одеси

Укрзалізниця додає потяг з Києва в Одесу

Укрзалізниця реагує на зростання попиту пасажирів і вводить додатковий поїзд Інтерсіті №761/762 на маршруті Київ — Одеса. Починаючи з 9 липня, поїзд буде курсувати через день, щоб забезпечити зручний доступ до одеських пляжів та відпочинку біля моря. Про це повідомляє Укрзалізниця.

Подробиці маршруту

Поїзд відправлятиметься з Києва о 6:03 та прибуде до Одеси о 13:34. У зворотному напрямку відправлення з Одеси о 14:20, з прибуттям до Києва о 21:54. На шляху з Києва до Одеси поїзд здійснюватиме зупинки у Козятині, Вінниці, Жмеренці, Вапнярці, та Подільську. Подорож займе 7 годин 31 хвилину.

Вагони та вартість квитків

У поїзді будуть доступні вагони МПЛТ з місцями для сидіння 1-го та 2-го класу. Вартість квитків складатиме 755 гривень за перший клас та 434 гривні за другий клас. Квитки можна придбати через додаток або на сайті Укрзалізниці, щоб забезпечити комфортну поїздку до моря.

Раніше “Коментарі” писали, що нещодавно Укрзалізниця презентувала новий графік руху поїздів на наступний рік. Так, в плані на 2024 запустити 14 нових рейсів: 11 внутрішніх та 3 міжнародних. Крім того, передбачено покращення 19 рейсів по Україні та за кордон, нові сполучення для регіонів. Зокрема Одещина отримала пряме сполучення із Запоріжжям.

Читайте також