З Одеси курсуватиме прямий поїзд до Запоріжжя: в Укрзалізниця презентували новий графік

Новий графік руху поїздів на 2024 рік залізничники розробили з урахуванням відгуків пасажирів

Нещодавно Укрзалізниця презентували новий графік руху поїздів на наступний рік. Так,в плані на 2024 запустити 14 нових рейсів: 11 внутрішніх та 3 міжнародних. Крім того, передбачено покращення 19 рейсів по Україні та за кордон, нові сполучення для регіонів. Зокрема Одещина отримала пряме повідомлення із Запоріжжям. 

Поїзд №51/52 Одеса-Запоріжжя курсуватиме через день, надаючи дніпровцям додаткову опцію поїздки до Одеси.

В компанії підкресили, що пришвидшують рух поїзда №35/36 Одеса — Перемишль — Одеса. З Одеса до Перемишля час у дорозі скоротиться на 50 хв. З Перемишля до Одеси – майже на 2 години.

Пришвидшення поїзда №35/36 Одеса – Перемишль дає вдвічі більше часу на пересадку на поїзд ІС56 Перемишль (07:23) – Берлін (17:06).

Нагадаємо, що компанія продовжує масштабувати пілотний проєкт жіночих купе у пасажирських поїздах. Відтепер ноу хау буде функціонувати і в потягах, які курсуватимуть з Одеси. Зокрема, з 15 листопада послуги “жіноче купи” стануть доступні ще в 4 поїздах.

Раніше “Коментарі” писали, що Укрзалізниця працює над збільшенням пропозиції квитків на пікові дати міжсезоння та призначає додаткові рейси поїздів. Одеський напрямок поповниться поїздом №167/168 Львів — Одеса — Львів, який здійснить два своїх рейси 3 вересня. Відправлення зі Львова о 08:37, прибуття в Одесу о 20:13. Зворотно з Одеси о 09:39, Львів 20:44.

Зазначимо таокж, що "Укрзалізниця" отримала від USAID 105 генераторів для забезпечення безперервних пасажирських та вантажних перевезень. Ця допомога на суму 2,7 млн доларів допоможе забезпечити резервне електропостачання понад 100 тис. споживачам. Про це розповіли в "Укрзалізниці".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися