З Одеси починає курсувати поїзд, де є послуга "жіноче купе": яка вартість проїзду

Придбати квитки в жіночі купе буде можливо з 27 жовтня

В Укрзалізниці повідомили, що компанія продовжує масштабувати пілотний проєкт жіночих купе у пасажирських поїздах. Відтепер ноу хау буде функціонувати і в потягах, які курсуватимуть з Одеси. Зокрема, з 15 листопада послуги “жіноче купи” стануть доступні ще в 4 поїздах, зокрема: 

- №26/236 Одеса – Рахів.

-  №17/18 Харків – Ужгород

-  №29/30 Київ – Ужгород

- №3/4 Запоріжжя – Ужгород

Посадка до таких купе буде відкрита тільки жінкам та дітям до 5 років включно. Зазначимо, що купити квитки у жіночі купе можна буде у застосунку Укрзалізниці з 27 жовтня. Глибина продажу 20 діб.

Вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від стандартної у вагонах аналогічного класу того ж поїзда.

“Наш пілотний проєкт із жіночими купе продемонстрував, що ця послуга зараз потрібна та актуальна. У середньому такі купе заповнюються на 93%. За 4 місяці ми реалізували вже 25 тис. квитків. Тому, як і обіцяли, збільшуємо кількість поїздів, де буде доступна ця послуга. Обирали “довгі” рейси, де подорожує багато жінок із дітьми, а також підключили до проєкту нові напрямки: Одесу, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Рахі””, – зазначив голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Лященко.  

Крім того, в Укрзалізниці повідомили, що впровадили також системи відеонагляду в усіх нових вагонах.

Нагадаємо, що з літа 2023 року жіночі купе функціонують у 4 пасажирських поїздах: №81/82 Київ – Ужгород, №41/42 Дніпро – Трускавець, №75/76 Київ – Кривий Ріг, №15/16 Харків – Ясіня.

Раніше “Коментарі” писали, що Укрзалізниця працює над збільшенням пропозиції квитків на пікові дати міжсезоння та призначає додаткові рейси поїздів. Одеський напрямок поповниться поїздом №167/168 Львів — Одеса — Львів, який здійснить два своїх рейси 3 вересня. Відправлення зі Львова о 08:37, прибуття в Одесу о 20:13. Зворотно з Одеси о 09:39, Львів 20:44.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися