Поїзд Одеса-Дніпро затримується через позаштатну ситуацію, - Укрзалізниця

Очевидці у соцмережах повідомляють, що потяг зійшов з рейок

У зв'язку з позаштатною ситуацією на Одещині, суттєво затримується рух поїзда №54 Одеса-Дніпро. На сторінці у Facebook Одеська залізниця повідомляє, що уже знайдено спосіб поновити рух безпечно для пасажирів.

“Залізничники знайшли спосіб поновити рух безпечно для пасажирів, зараз робимо все для скорочення запізнення”, – зазначили у підприємстві.

Прибуття до Дніпра очікується у другій половині дня, для пасажирів буде організовано безплатний обід в дорозі та всі необхідні пересадки у Дніпрі для продовження запланованої подорожі.

За даними ЗМІ поїзд зійшов з колії. Постраждалих немає. 

Нагадаємо, що Укрзалізниця працює над збільшенням пропозиції квитків на пікові дати міжсезоння та призначає додаткові рейси поїздів.  Одеський напрямок поповниться поїздом №167/168 Львів — Одеса — Львів, який здійснить два своїх рейси 3 вересня. Відправлення зі Львова о 08:37, прибуття в Одесу о 20:13. Зворотно з Одеси о 09:39, Львів 20:44.

Раніше “Коментарі” писали, що "Укрзалізниця" отримала від USAID 105 генераторів для забезпечення безперервних пасажирських та вантажних перевезень. Ця допомога на суму 2,7 млн доларів допоможе забезпечити резервне електропостачання понад 100 тис. споживачам. Про це розповіли в "Укрзалізниці". Українська залізнична мережа є однією з найрозгалуженіших в Європі, має понад 20 тис. км колії, з яких 45% електрифіковано. Генератори будуть встановлені на ключових станціях основних маршрутів руху пасажирських і вантажних потягів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися