Кілька районів Одеси залишились без води: коли відновлять постачання

Ремонтні роботи тривали всю ніч

Через аварійний прорив водопроводу кілька районів Одеси залишилися без води. Спека завдає значної шкоди водопровідним мережам, викликаючи пошкодження обладнання. На цю мить фахівці вже продовжують аварійно-відновлювальні роботи. Про це повідомляє Інфоксводоканал. 

Станом на 22:00 виявлено пошкодження чавунної водопровідної труби великого діаметра. Чавунні труби особливо вразливі до температурних перепадів і їх ремонт потребує більше часу та зусиль.

Для ліквідації аварії залучено всі бригади аварійних служб "Інфоксводоканалу", які працюють цілодобово. Ремонтні служби водоканалу протягом ночі виготовлятимуть необхідні комплектуючі, оскільки такі деталі є унікальними і не продаються в магазинах.

Без водопостачання залишаються мешканці Приморського району Одеси, включаючи центральну частину міста, а також деякі прилеглі до Приморського району вулиці в Хаджибейському та Київському районах, де можливе зниження тиску.

Зважаючи на технологічні особливості та складність ремонтних робіт, орієнтовний час відновлення водопостачання подовжено до 12:00 19 липня.

Звертаємо увагу, що час відновлення водопостачання – попереднє і може змінюватися в ході проведення ремонтних робіт як в більшу, так і в меншу сторону. Після відновлення водопостачання може також знадобитися час на заповнення системи водою, і більш віддалені споживачі, або верхні поверхи можуть отримати воду пізніше зазначеного часу.

У разі виникнення питань можна звернутись до “Інфоксводоканалу” за номерами:

  • 705-55-05,

  • 780-55-05,

  • 093-17-00-155,

  • 068-905-55-05. 

Зазначимо, акціонерне товариство "Одесагаз" повідомляє про важливі зміни в наданні житлово-комунальних послуг на період дії воєнного стану в Україні. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року №1405, уведено обмеження щодо припинення надання таких послуг населенню у разі неоплати або оплати не в повному обсязі, втім ще стосується не всієї території України. Боржників за газ в Одеській області відключатимуть від постачання.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися