В Одесі світлофори працюватимуть 8 годин без світла (ВІДЕО)

В Одесі світлофори обладнують блоками безперебійного живлення

У періоди блекаутів особливо важливо, щоб світлофори на складних ділянках доріг Одеси працювали безперервно. Для цього КУ "СМЕП" активно проводить роботи з установлення блоків безперебійного живлення на світлофорних обʼєктах міста. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

На сьогодні спеціалісти комунальної установи вже обладнали 150 світлофорних обʼєктів шафами безперебійного живлення. Завдяки цьому, у разі відсутності електроенергії, світлофори зможуть автономно працювати від 2 до 8 годин.

Цього року заплановано встановити ще 40 таких джерел, що в загальному дозволить забезпечити автономну роботу понад 50% світлофорних обʼєктів Одеси.


Зазначимо, на дорогах державного значення Одещини відбувся Тиждень безпеки дорожнього руху. В рамках цього заходу було здійснено ряд ініціатив для підвищення якості доріг в області.

Нагадаємо, з врахуванням гарних погодних умов, дорожники оперативно розпочали ліквідацію деформацій дорожнього покриття, що виникла внаслідок несприятливої зимової негоди. Особливу увагу приділяють головним економіко-логістичним артеріям, що забезпечують сполучення Одеської області з іншими регіонами та сусідніми державами.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування. 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися