В Одесі з'являться три нових сквери: де саме

Міська влада планує благоустрій територій

Одеські депутати ухвалили рішення про створення трьох нових скверів в місті. Вони з’являться у Київському та Приморському районах. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Нові зелені зони з'являться за такими адресами:

  • сквер у районі вул. Героїв Крут, 1 ріг Люстдорфської дороги, 88Б, 78;

  • сквер у районі вул. Дача Ковалевського, пров. 1-й Амундсена, вул. Вєтрова;

  • сквер, розташований у межах вулиць Світлої, Шовкуненка та Сонячної.

Ці зелені зони будуть внесені до офіційного переліку скверів, що допоможе захистити їх від рейдерських захоплень та забудови. Міська влада планує благоустрій територій, створення комфортних місць для відпочинку жителів та захист зелених насаджень.

Наступним кроком стане розробка технічної документації для проведення інвентаризації земель цих скверів та встановлення їхніх меж.

Нагадаємо, з 20 квітня одесити та гості міста мають можливість насолодитися красою двох парків, що були закриті від початку повномасштабного вторгнення РФ. Йдеться про Стамбульський та Грецький парки. Комунальники завершили роботи з санітарного прибирання, підрізання дерев, а також висадження квітів і зелених насаджень. Також було відремонтовано паркові меблі, перевірена система зовнішнього освітлення, налаштована робота фонтанів та підготовлені дитячі майданчики.

Також “Коментарі” писали, що управління з координації гуманітарних справ ООН (УКГС ООН) провело в Одесі загальну координаційну нараду, присвячену гуманітарним питанням та механізмам реагування на надзвичайні ситуації. Через останні події виникла потреба у мобільних укриттях для парків та узбережжя.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися