В Одесі стартують ремонтні роботи на площі Толбухіна: деталі та терміни

Ремонтні роботи на площі Толбухіна триватимуть майже три місяці

З 9 серпня 2024 року на площі Толбухіна розпочинаються масштабні ремонтні роботи. Обіцяють завершити ремонт наприкінці жовтня цього року. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Комплексний ремонт буде виконуватися поетапно, включаючи оновлення проїжджої частини, трамвайних колій і системи зовнішнього освітлення. Це дозволить зберегти рух автотранспорту та тролейбусів через площу Толбухіна в напрямку від кафе "Макдональдс" до супермаркету "Сільпо".

Хочу окремо зазначити, що це не перекладання бруківки. До міста прийшли нові сучасні трамваї, щоб забезпечити їхній безпечний проїзд по окремих ділянках старої колії, треба провести ремонтні роботи, - сказав мер Одеси Геннадій Труханов. 


Зазначимо, на дорогах державного значення Одещини відбувся Тиждень безпеки дорожнього руху. В рамках цього заходу було здійснено ряд ініціатив для підвищення якості доріг в області.

Нагадаємо, з врахуванням гарних погодних умов, дорожники оперативно розпочали ліквідацію деформацій дорожнього покриття, що виникла внаслідок несприятливої зимової негоди. Особливу увагу приділяють головним економіко-логістичним артеріям, що забезпечують сполучення Одеської області з іншими регіонами та сусідніми державами.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.   


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися