Відновлення житлового будинку у Сергіївці: який поточний стан робіт

Внаслідок російської ракетної атаки по Сергіївці загинуло 16 людей

Житловий будинок у Сергіївці, що зазнав значних ушкоджень від ракетного удару 1 липня 2022 року, поступово відновлюється. В Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.розповіли на якому етапі поточний стан робіт. 

На даному етапі тривають такі роботи:

  • Демонтаж та реконструкція: Наразі проводиться демонтаж непридатних частин стін. У квартирах виконуються тинькувальні та малярні роботи, а також муруються міжквартирні стіни. Стелі та стіни у квартирах шпаклюються, встановлюються нові дверні блоки.

  • Оновлення загальних зон: У місцях загального користування очищуємо стіни від старого оздоблення, демонтуємо цементні плінтуси і стару плитку підлоги, прибираємо сміття. Проводимо тинькування і шпаклювання стін, а також влаштовуємо стяжки на підлоги у квартирах, на балконах, у місцях загального користування та санвузлах.

  • Облицювання та утеплення: У ванних кімнатах, санвузлах та місцях загального користування буде влаштовано керамічну плитку на стінах і підлогах. Утеплюємо основні стіни фасаду, балкони та сушарки, що підвищить енергоефективність будівлі.

Нагадаємо, що 1 липня 2022 року вночі російські окупанти завдали черговий ракетний удар по Одеській області. Було зафіксовано три ракети типу Х-22. Одна з них влучила у дев’ятиповерховий будинок в центрі Сергіївки, внаслідок чого було повністю знищено перший під'їзд багатоповерхового житлового будинку, інші два підʼїзди було частково пошкоджено. Мешканці першого під'їзду з першого по четвертий поверх - загинули. 106 квартир у будинку зруйновано чи пошкоджено.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 7 грудня, відбулась виїзна робоча нарада з приводу відбудови дев’ятиповерхівки у Сергіївці, що на Одещині. Під час зустрічі обговорили поточний план роботи, календарний графік, та першочергові роботи, які необхідно виконати. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися