На Одещині уклали договір на капітальний ремонт багатоповерхівки в Сергіївці

За проєктом передбачена комплексна відбудова будівлі

Сьогодні, 7 грудня, відбулась виїзна робоча нарада з приводу відбудови дев’ятиповерхівки у Сергіївці, що на Одещині. Під час зустрічі обговорили поточний план роботи, календарний графік, та першочергові роботи, які необхідно виконати. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

За проєктом передбачена комплексна відбудова будівлі, з виконанням зовнішнього та внутрішнього оздоблення, влаштуванням всіх основних комунікацій та підключення їх до мережі.

Розпочати роботи повинні з 11 грудня, а завершити — не пізніше листопада 2024 року.

Нагадаємо, що 1 липня минулого року вночі російські окупанти завдали черговий ракетний удар по Одеській області. Було зафіксовано три ракети типу Х-22. Одна з них влучила у дев’ятиповерховий будинок в центрі Сергіївки внаслідок чого було повністю знищено цілий під'їзд багатоповерхового житлового будинку.

Російська ракета вразила цокольний поверх. Мешканці під'їзду з першого до четвертого поверху — загинули. Серед 106 квартир у будинку зруйновано чи пошкоджено 105. Загинули всі мешканці підʼїзду з першого до четвертого поверху – усього 21 людина.

Нагадаємо, що в Одеській області пройшла виїзна робоча нарада щодо модернізації та розвитку контрольно-пропускного пункту “Старокозаче-Тудора”, за залученням коштів міжнародних донорів. Зустріч відбулась між представниками Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області та державної агенції США USAID - US Agency for International Development. Про це повідомили в пресслужбі відомства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися