Масштабні відключення газу в Одесі та області: де не буде постачання

Відновити газопостачання обіцяють до сьогоднішнього вечора

Сьогодні в Одесі та області заплановані ремонтні роботи на об'єктах газопроводу. У зв'язку з цим деякі споживачі залишаться без постачання. Про це повідомляє Одесагаз.

Відключення газу в Одесі

Внаслідок ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску, що проходять за адресою пров. Прорізний, 19, з 9:00 до 16:00 15 серпня, газопостачання буде тимчасово призупинено за наступними адресами:

  • пров. Прорізний 19, 21, 23, 25 (приватні будинки)

  • вул. Толбухіна 71а, 73, 75 (приватні будинки)

Відключення газу в Одеській області

Ширяївське управління експлуатації газового господарства повідомляє про планові ремонтні роботи на розподільчому газопроводі низького тиску, які триватимуть з 9:00 до 16:00 15 серпня. У цей час газ буде відключено за наступними адресами:

  • вул. Сонячна, буд. 3, 3б

  • пров. Сонячний, буд. 1, 2а

  • вул. Південна, буд. 72, 74

  • вул. Осіпенка, буд. 48

Газопостачання буде відновлено о 16:00 15 серпня. Всі абоненти мають перекрити крани на опусках перед газовими приладами та не відкривати їх без представників УЕГГ.

Нагадування для абонентів:

  • Переконайтесь у наявності договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж та газового обладнання та відсутності заборгованості за ним.

  • Перевірте відсутність заборгованості за послуги з розподілу природного газу.

  • Переконайтесь, що система газопостачання вашого житлового будинку відповідає проєктній та виконавчо-технічній документації.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за телефонами: (04863) 2-13-41, +38(050) 495-33-68.

Зазначимо, акціонерне товариство "Одесагаз" повідомляє про важливі зміни в наданні житлово-комунальних послуг на період дії воєнного стану в Україні. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року №1405, уведено обмеження щодо припинення надання таких послуг населенню у разі неоплати або оплати не в повному обсязі, втім ще стосується не всієї території України. Боржників за газ в Одеській області відключатимуть від постачання.

Джерело: https://odgaz.odessa.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися