В Одесі з'являться нові платні паркування: де саме

Година паркування коштує 20 гривень

В Одесі продовжуються роботу з оптимізації паркувального простору та впровадження платного паркування на вулицях. Наступним етапом стане облаштування 193 паркомісць навколо парку Перемоги, зокрема на проспекті Шевченка та вулиці Академічній. Про це повідомив мер Одеси Геннадій Труханов під час засідання Виконкому.

Якщо Одеська міська рада затвердить КП "Одестранспарксервіс" як оператора цих паркувальних майданчиків, міський бюджет щомісяця отримуватиме понад 100 тис. грн додаткових надходжень.

З початку цього року, станом на 1 серпня, до бюджету Одеси надійшло 5,1 млн грн від зборів за паркування транспортних засобів.

Раніше “Коментарі” писали, що за останні роки евакуація автомобілів в Одесі стала дуже поширеним явищем. Багато водіїв стикаються із ситуацією, коли їх автомобіль під час паркування вилучається евакуатором і перевозиться на штрафмайданчик. “Коментарі” розібралися у причинах, процедурі та вартості евакуації автівки через порушення правил паркування. 

Нагадаємо, на Трасі здоров'я в Одесі з'явилися нові дорожні знаки, які обмежують рух усіх видів транспорту, крім велосипедів. Відповідне розпорядження підписав міський голова Геннадій Труханов. Мер додав, що їздити на легкому електротранспорті – як власному, так і орендованому на трасі здоров’я заборонено. Крім того, він звернувся до велосипедистів із закликом дотримуватись швидкісного режиму.

Крім того, в Одесі на 10-й станції Великого Фонтану з'явився новий інклюзивний паркувальний майданчик. Фахівці КУ “СМЕП” забезпечили належну організацію дорожнього руху, створивши комфортні умови для людей з інвалідністю, які тепер можуть зручно паркуватися біля моря.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися