В Одесі з’явився інклюзивний паркувальний майданчик: де саме

На ділянці, що веде до майданчика, були встановлені огороджувальні стовпчики

В Одесі на 10-й станції Великого Фонтану з'явився новий інклюзивний паркувальний майданчик. Фахівці КУ “СМЕП” забезпечили належну організацію дорожнього руху, створивши комфортні умови для людей з інвалідністю, які тепер можуть зручно паркуватися біля моря. Про це повідомляє Одеська міська рада.

Для забезпечення порядку на дорозі, що веде до майданчика, встановили огороджувальні стовпчики, які запобігають заїзду транспортних засобів на зелену зону та тротуар. Крім того, встановлені стовпчики, що розділяють транспортні потоки, допомагаючи уникнути неналежного паркування.

Нагадаємо, в Одесі продовжується ініціатива з розширення паркувальних можливостей. Міський виконком розглянув проєкт рішення та рекомендував міськраді розширити кількість майданчиків для платного паркування на таких вулицях як Рішельєвська, Мала Арнаутська та провулок Чайковського. Якщо депутати міської ради схвалять КП "Одестранспарксервіс" як оператора майданчиків для платного паркування на вказаних вулицях, це збільшить паркувальні можливості міста на 261 місце та забезпечить додаткові надходження до міського бюджету в розмірі понад 130 тисяч гривень щомісячно.

Крім того, Держаудитслужба перевірила діяльність комунального підприємства "Одестранспарксервіс" і виявила, що паркувальники не сплатили до міського бюджету 2,4 мільйона гривень, а також ще 400 тисяч гривень не було отримано за надані послуги.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися