Рух транспорту двома вулицями Одеси перекриють до листопада: деталі

В Одесі перекриють дві вулиці через капітальний ремонт

В Одесі буде тимчасово перекрито рух транспорту на вулицях Професора Каришковського та 7-й Пересипській. Це пов’язано із проведенням капітального ремонту. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Тимчасово закрито рух автотранспорту вулицею Професора Каришковського (на ділянці від Балтської дороги до пров. 6-го Балтського)  та вулицею 7-ю Пересипською (на ділянці від пров. 6-го Балтського до вул. 3-ї Пересипської). Рух на цих ділянках заборонено з 02 вересня 2024 року до 30 листопада 2024 року. Відповідне розпорядження підписав Одеський міський голова, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, через капітальний ремонт, тимчасове закриття руху автотранспорту по Деволанівському узвозу в Одесі буде продовжено до кінця 2024 року. Це обмеження діятиме на ділянці від вулиці Єврейської до Карантинного узвозу. Відповідне розпорядження підписав міський голова.

Зазначимо, на дорогах державного значення Одещини відбувся Тиждень безпеки дорожнього руху. В рамках цього заходу було здійснено ряд ініціатив для підвищення якості доріг в області.

Нагадаємо, з врахуванням гарних погодних умов, дорожники оперативно розпочали ліквідацію деформацій дорожнього покриття, що виникла внаслідок несприятливої зимової негоди. Особливу увагу приділяють головним економіко-логістичним артеріям, що забезпечують сполучення Одеської області з іншими регіонами та сусідніми державами.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.  


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися