Братчук розповів про цілі росіян на Одещині

За даними розвідки пріоритетних цілей в окупантів декілька

Росіяни не залишать ідей обстрілювати українські міста. Цілі росіян на Одещині – адміністративні будівлі, енергетична  та транспортна інфраструктура, гідротехнічні та очисні споруди.

Таку інформацію, посилаючись на дані української військової розвідки, навів під час брифінгу речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Загроза ракетних ударів продовжує залишатися високою, а серед пріоритетних цілей – адміністративні будівлі, об’єкти енергетичної та транспортної інфраструктури, гідротехнічні та очисні споруди. Все, що може принести горе людям та створити екологічну катастрофу, – зазначив Братчук.

Він додав, що цілі росіян у війни проти України залишаються незмінними, що і підтвердила ракетна атака ворога на початку цього тижня.

Зазначимо, у Чорному морі поменшала кількість російських кораблів, проте загроза ударів зберігається. Наразі на бойовому чергуванні перебувають 19 кораблів. Кількість ракетоносіїв також зменшили до 4. Як і раніше, чергують 2 підводних ракетоносії. Сумарний залп "Калібрами" може сягати 24 ракети.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, як  російські окупаційні війська намагаються показати "силу" перед США.








Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися