Росіяни шукають нову тактику, тому постійно змінюють склад кораблів у Чорному морі

Масовані удари не дали бажаного ефекту, тому окупанти шукають нові цілі

Постійне переміщення корабельного угрупування окупантів у Чорному морі може свідчити про змінення тактики росіян. Тож військові закликають не ігнорувати повітряні тривоги. 

Про це повідомила в етері телемарафону керівник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Так, наприклад, за останніми даними, РФ вивела в Чорне море дев’ять кораблів, з них – два ракетоносії, які можуть бути споряджені 16 ракетами типу Калібр. Така активність, за словами Гуменюк, може вказувати на загрозу точкових ракетних ударів по території нашої країни. Наразі росіяни шукають нову тактику, оскільки масовані удари бажаного ефекту не дали.

Пошукова операція

Крім того, за словами Гуменюк, окупанти згортають у морі пошукову операцію. Ймовірно, мова йде про пошук американського дрона, який впав у море після атаки російського літака.

Спостерігається згортання пошукової операції, де стався повітряний інцидент, вони там дещо вишукували. Погода та глибини не сприяють продовженню цих робіт, – зазначила Гуменюк.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що росіяни не залишать ідей обстрілювати українські міста. Цілі росіян на Одещині – адміністративні будівлі, енергетична  та транспортна інфраструктура, гідротехнічні та очисні споруди.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися