Шукають нову тактику: скільки російських кораблів вийшло у Чорне море

Ймовірність завдання ракетних ударів по всій території України залишається досить високою

 Ніч 21 березня в Одесі та області пройшла спокійно й без повітряних тривог. Проте росіяни продовжують виводити кораблі в акваторію Чорного моря на чатування. Корабельне угруповання ворожих кораблів складається з семи одиниць. Ракетоносіїв наразі не зафіксовано.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Ворог продовжує вишукувати нову тактику, не відмовившись від пошуків наших систем ППО й інших важливих об'єктів. Цілком імовірне і поповнення запасів дронів-камікадзе іранськими партнерами країни-терористки, - повідомили військові.

Ситуація на фронті 

ЗСУ за добу завдали 15 ударів по російській армії. Протягом доби противник завдав 21 авіаційний та 9 ракетних ударів. Один з них -  по місту Слов’янськ. Втрат серед жителів немає. Інший ракетний удар прийшовся на Краматорськ, по об’єкту цивільної інфраструктури. Пошкоджено 7 багатоповерхівок та 3 приватні авто. Серед цивільного населення втрат, на щастя, немає. Також ворог здійснив 57 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. тим часом підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три райони зосередження живої сили росіян. Ймовірність завдання ракетних ударів по всій території України залишається досить високою. 

"Коментарі" писали раніше, що постійне переміщення корабельного угрупування окупантів у Чорному морі може свідчити про змінення тактики росіян. Тож військові закликають не ігнорувати повітряні тривоги. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися