Одеські волонтери протестують та плетуть сітки на вулиці

До такого вчинку люди вдалися, адже залишились без місця для роботи

Після скандалу у волонтерському центрі Одеси на базі видавництва "Чорномор'я" волонтери вийшли під стіни Одеської військової адміністрації й плетуть сітки просто неба.  До такого вчинку люди вдалися, адже залишились без місця для роботи.

По це повідомив  народний депутат України Олексій Гончаренко.

Наші волонтери прийшли до Одеської облради, щоб передати "привіт" "слузі" Діденку і опжисту Шкаровському. Ви ж боретесь проти волонтерів, забираєте в них приміщення. То як вам таке? Задоволенні? - написав Гончаренко. 

Волонтерам запропонували приміщення у Палаці спорту, але воно не підходить, оскільки там дуже холодно. Також потрібно працювати з ранку до вечора, аби зробити потрібну кількість сіток. Зазначимо, з початку війни волонтери сплели близько 42-45 тисяч квадратних метрів сіток. Щотижня це приблизно до 10 маскувальних сіток, які зазвичай відправляють на східний напрямок.

Подробиці скандалу

Конфлікт виник через відсутність у волонтерського центру саме договору оренди. Як пояснюють волонтери, на початку війни усі реєстри були заблоковані – неможливо було укласти договір оренди. Саме тому був підписаний документ "відповідального зберігання". Потім з’ясувалося, що Одеська облрада як власник цієї будівлі прийняла рішення передати в оренду дане приміщення іншій організації. На фоні цього у приміщенні спалахнув скандал та майже бійка. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Одеська обласна рада підготувала позов, щодо розірвання договору купівлі-продажу будівель на Французькому бульварі, 85 в Одесі. Чиновники запевняють, що недбалість власника може призвести до знищення пам'ятника архітектури.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися