Після останньої "тривоги" окупанти збільшили кількість кораблів в Чорному морі

Загроза ракетних ударів залишається надзвичайно високою

Під час ранкової повітряної тривоги 23 березня, росіяни збільшили кількість ракетоносіїв в Чорному морі. Тому ймовірність атак зберігається на високому рівні. 

Про це повідомив спікер Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

Наразі на бойовому чергуванні перебувають 15 кораблів, серед яких чотири носії: два надводні та два підводні. Загальний залп може складати до 24 "Калібрів". Проте, за словами військових, активність ворожої авіації також нами ретельно відстежується.

Пріоритети ворога 

Головними цілями росіян залишаються об’єкти критичної та військової інфраструктури, логістичні й транспортні об’єкти. Загроза ракетних ударів залишається надзвичайно високою.  Одеситів закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги та оперативно переходити в укриття. 

Не викривайте роботу систем протиповітряної оборони, не інформуйте ворога. Жодне яскраве відео чи фото не варто людських життів, які ми захищаємо, - йдеться в повідомленні.

Тим часом в Азовському морі перебувають 2 ворожих кораблі. В Середземному морі чатують до 7 ворожих кораблів, з них 3 носії крилатих ракет "Калібр", загальний залп до 20 ракет. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Одеська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. Все через ракетний удар по Одесі. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися