Братчук розповів про стан постраждалого після обстрілу Одеси

Інші отримали несуттєві пошкодження і від госпіталізації відмовилися

Постраждалого внаслідок ракетного удару окупантами по Одесі 21 березня виписали з лікарні. Лікарі оцінюють його стан як задовільний. 

Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук. 

Постраждали люди. Двом постраждалим надали медичну допомогу на місці. Госпіталізації вони не потребували. Одного постраждалого госпіталізували до міської клінічної лікарні №1 з діагнозом "Струс головного мозку". У задовільному стані пацієнта виписано на наступну добу додому, – розповів Сергій Братчук.

Він також додав, загроза застосування ворогом ракетного озброєння та безпілотних літальних апаратів на всій території України залишається високою.

Ракетна атака

Нагадаємо, 21 березня з винищувачів СУ-35 було випущено три ракети. Керовані ракети. Дві ракети було знищено системами ППО. Одна влучила в триповерхову будівлю Української Православної Церкви. Це чоловічий монастир. В якому постраждало 4 людей. Одну людину госпіталізовано. Три отримали несуттєві пошкодження і від госпіталізації відмовилися. Руйнування досить потужне. Зруйновано покрівлі понад 200 м квадратних. Було два осередки пожежі.

Як писали "Коментарі", Одеська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. Все через ракетний удар по Одесі. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися