Одеські поліцейські почали перевіряти готовність доріг до літнього сезону

У разі не виконання ремонту на посадовців чекає відповідальність

На Одещині відділ безпеки дорожнього руху розпочав сезонну перевірку готовності доріг до літнього періоду. Перевірка покаже необхідний обсяг ремонтних робіт й тоді почнуть ліквідовувати недоліки. 

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області.

Зараз проходить підготовчий етап, під час якого визначається склад комісії, графіки комісійних обстежень, проводиться підготовка виробничих баз та спеціальної дорожньої техніки. З 27-го березня розпочнеться практичний етап, який триватиме до 30-го квітня.

Які фіксуватимуть недоліки

Правоохоронці фіксуватимуть ямковість, осідання, колійність проїзної частини, узбіч, тротуарів, видимість технічних засобів організації дорожнього руху, розмітки, справність вуличного освітлення і т.д. 

Усі недоліки інспектори відділу безпеки дорожнього руху внесуть в акти й передадуть в обслуговуючі організації для виправлення. У разі не виконання приписів, посадових осіб відповідальних за експлуатаційне утримання вулично-шляхової мережі притягнуть до відповідальності.

Нагадаємо, на порталі "Коментарі" писали, що в Одеській області розпочали ремонтувати ями та вибоїни на автомобільних дорогах державного значення регіону. Як тільки пройшли холодні погоди, фахівці розпочинають "великий ремонт". 

Також "Коментарі" писали, що очільники прикордонних і митних відомств України та Молдови підписали протокол про спільний контроль в пункті пропуску для залізничного сполучення "Серпневе-1 – Басарабяска".







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися