Спортсмен з Одещини Ломаченко порівняв Україну з нацистською Німеччиною

Василь постійно демонструє відео, в яких підтримує проросійські наративи

Уродженець Одещини спортсмен Василь Ломаченко продовжує демонструвати свою антиукраїнську позицію й "грати на руку" окупантам.  Цього разу спортсмен вирішив порівняти руйнування київських храмів під час Другої світової війни та утиски проросійської УПЦ МП.

Про це сам спортсмен повідомив на своїй сторінці. 

На своїй сторінці в Instagram, Василь постійно демонструє відео, в яких намагається підтримувати репутацію прихильників російського тероризму та звинувачувати ПЦУ у розколі церкви. У своєму останньому дописі, Ломаченко знову перевищив всі межі.

У відео він проводить порівняння між станом Києво-Печерської лаври під час Другої світової війни "за часів войовничого атеїзму" та станом під керівництвом УПЦ МП, використовуючи фотографії бомбардувань київських храмів німецькими нацистами.

0.PNG

Так Ломаченко спробував порівняти чинну владу України з нацистами, які руйнували церкву через розкол. Також Василь додав цитати священномученика Ігнатія Антіохійського та святителя Іоана Златоуста.

До цього Ломаченко виставляв у себе на сторінці в інстаграм публікацію з проповіддю митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ МП. У своїй проповіді Лонгін говорить про те, що українська держава розпочала війну проти Бога, проти церкви господньої та проти українського народу.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що мешканця Одеси чекає в'язниця за "злив" даних про обороноздатність регіону. Крім того, чоловік допомагав окупантам наводити ракети по території області.




Джерело: Instagram Василь Ломаченко


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися