Через шторм у Чорному морі виросла ймовірність підриву морських мін

Залишається й висока імовірність ворожих ракетних ударів.

У вівторок, 28 березня, через шторм в Чорному морі збільшується ризик вибуху морських мін, що можуть прибитися до берега.

Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

"Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів та прибиття до берега, а також їх дрейфування вздовж узбережжя", - наголосив Братчук

Він попереджає місцевих жителів та відвідувачів регіону про небезпеку у пляжній зоні, де ймовірність зіткнення з мінами є надзвичайно високою, особливо в штормову погоду. В разі виявлення морської міни або підозри на її наявність, необхідно негайно повідомити за номером 102 і не намагатися її самостійно усувати.

Нагадаємо, 26 березня в Одеському районі, у селі Сичавка, здетонувала морська міна. Пошкоджено дачний будинок на узбережжі Чорного моря. Загиблих та постраждалих немає.

Загроза ракетних ударів 

Залишається й висока імовірність ворожих  ракетних ударів. Тому одеситів під час повітряних тривог закликають шукати безпечне місце. Ситуація в області є повністю контрольованою, життєдіяльність регіону в умовах воєнного стану -  забезпечена. В області триває контрдиверсійна робота.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 21 березня з винищувачів СУ-35 було випущено три ракети. Дві ракети було знищено системами ППО. Одна влучила в триповерхову будівлю Української Православної Церкви. Тоді постраждало 4 людей




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися