В Одесі шквальний вітер повалив та пошкодив понад 100 дерев

Роботи з ліквідації наслідків негоди тривають

В Одесі 28 березня штормовий вітер повалив та пошкодив 104 дерева. Роботи з ліквідації наслідків негоди тривають.

Про це повідомили в Одеській міській раді.

На даний час спеціалісти КП "Міськзелентрест" прибрали близько половини з  них. 

Раніше у міській раді повідомляли, що 28 березня в Одесі через сильний вітер впало близько 50 дерев та великих гілок. В результаті негоди травмувалися двоє людей, їх доставили до лікарень. Одна з них — літня жінка, на яку впало дерево на Люстдорфській, 56.

Негода в Одесі

Також на 29 березня в Одесі й області оголошено штормове попередження. У регіоні збережуться пориви північно-західного вітру 15-20 м/с. Вдень в Одесі буде 4-6°С тепла, по області — 3-8°С тепла.

У міськраді попереджають, що через поривчастий вітер можуть падати дерева та гілки. Тому закликають обмежити переміщення містом, а також не залишати автомобілі під деревами та лініями електропередач.

Мінна небезпека

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів та прибиття до берега, а також їх дрейфування вздовж узбережжя. Знаходження в пляжній зоні є надто небезпечним. І цілком імовірним є неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морської міни або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102.

"Коментарі" писали, що через негоду 28 березня, залишилися без світла 28 населених пунктів в Одеській області. Найбільше постраждав Одеський та Білгород-Дністровський район.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися