Захищали Зміїний та Чонгар: з російського полону звільнили двох морпіхів одеської бригади

В полон до окупантів морпіхи потрапили ще на початку війни

Двоє українських захисників одеської бригади морської піхоти повернулися з російського полону. Вони є оборонцями острова Зміїний та Чонгара.

Про це повідомляє 35 окрема бригада морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського.

В полон до окупантів морпіхи потрапили ще на початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України. Загалом, в результаті роботи Координаційного штабу з полону вдалося повернути 100 українських військовослужбовців. Серед них 22 військовослужбовців Військово-Морських Сил, 24 нацгвардійців, 22 прикордонники, 21 військовослужбовець Збройних сил України та 11 тероборонців. 

Визволені захисники та захисниці брали участь у боях на херсонському, харківському, донецькому, київському, запорізькому та сумському напрямках. Серед наших героїв – оборонці Маріуполя, Бахмута та Гостомеля, а також захисники Чонгара, острова Зміїний, ЗАЕС та ЧАЕС. 

Щиро вітаємо наших побратимів зі звільненням з полону та на своїй рідній землі", - написали на сторінці

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Україна отримає черговий пакет військової допомоги. Мова йде про самохідні артилерійські установки та танки. Крім того, Міністр оборони зазначив, що є наразі обговорюється питання передачі Україні F-16. Втім на початку необхідні навчання українських пілотів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися