Важливо

На Великдень можлива масована атака: Гуменюк про “прощальний жест” окупантів

Військові закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

Не можна точно стверджувати, що Росія завдасть ракетний удар по Україні саме на Великдень. Проте потрібно бути готовим до можливих обстрілів, оскільки росіяни вже здійснювали свої атаки в сакральні дати.


Про це в ефірі “Народного Толк-Шоу” розповіла керівник пресцентру сил охорони та оборони оперативного командування “Південь” Наталя Гуменюк.


Навряд чи це буде масована ракетна атака, хоча ворог доведений до такого ступеня відчаю, що може й застосувати й "прощальний жест", максимально сильний удар, попри нестачу ракет. В тому числі спостерігаємо активність транспортної авіації з Іранського напрямку, що може свідчити про поновлення запасу дронів-камікадзе, — додала Наталя Гуменюк.


Крім того, речниця ОК “Південь” нагадала про обстріл окупантів у вербну неділю минулого тижня (мова йде про удар по Запоріжжю). Також вона згадала про ракетний удар напередодні Великодня 2022 року. Саме 23 квітня, за день до свята, ворожа ракета потрапила в ЖК “Тірас” в Одесі, тоді було повністю знищено 30 квартир, 62 отримали руйнування різного ступеня. Окупанти вбили вісім людей, з них одне немовля.


Також варто зазначити, що у Чорному морі спостерігається поліпшення погодних умов та зменшення шторму. Через це окупанти збільшили кількість своїх кораблів в акваторії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися