Стало відомо скільки поліцейських чергуватимуть на Великдень в Одеській області

Святкові обряди проходитимуть у 472 храмах

На Одещині у день Великодня правопорядок забезпечуватимуть понад дві тисячі правоохоронців. Вони чергуватимуть поряд із релігійними спорудами, де проходитимуть богослужіння, забезпечуватимуть публічну безпеку та порядок, а також контролюватимуть дотримання вимог воєнного стану.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Зазначимо, 16 квітня в Україні християни відзначатимуть Світле Христове Воскресіння. Проведення святкових обрядів на території Одеси та області проходитимуть у 472 храмах. 

Поліцейські перед початком богослужінь, а також  служби вибухотехніки та кінологи будуть перевірятимуть храми та прилеглу територію на наявність вибухонебезпечних речей.

Закликаємо вірян дотримуватися обмежень, обумовлених воєнним станом, і не ігнорувати сигнали "повітряної тривоги". Наголошуємо, що комендантська година на Одещині залишається незмінною – з 12 години ночі по 5 години ранку. Бажаємо жителям Одещини спокійно відсвяткувати світле свято Великодня. За потреби просимо звертатися до поліцейських, які знаходитимуться поряд, або на спецлінію "102", - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що другий рік поспіль православні одесити відзначатимуть Великдень в умовах війни. Зазвичай Великодні богослужіння здійснюються вночі, якраз у той період, коли діє комендантська година. Тож богослужіння розпочнуться 16 квітня о 6 ранку




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися