Зміцнення міжнародної співпраці: рятувальники з Одещини відвідали Польщу

Було отримано гуманітарну допомогу

Представники ДСНС здійснили робочий візит до міста Легниця в Польщі. Головна мета візиту — зміцнення співпраці між Україною та Польщею у сфері надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області.

Отримання гуманітарної допомоги

Під час візиту, українські представники отримали важливу гуманітарну допомогу від іноземних партнерів. Зокрема, було передано автомобіль швидкої медичної допомоги та медичні матеріали, що безумовно покращить роботу служби надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Зустріч з керівництвом 

Крім отримання гуманітарної допомоги, українські представники провели зустріч з керівництвом пожежної охорони міста Легниця. Під час якої сторони обговорили можливості подальшого співробітництва у сфері пожежної безпеки та інших питань, пов'язаних із захистом населення від надзвичайних ситуацій.

Також раніше “Коментарі” писали, що одеські медики отримали 8 нових автомобілів швидкої медичної допомоги типу "С", які будуть допомагати лікарським бригадам рятувати життя. Автівки швидкої допомоги поїдуть в різні райони регіону. В них є все необхідне, щоб вчасно надати допомогу українцям.


Нагадаємо, що лікарня в Одесі отримала гуманітарну допомогу від фонду "Razom for Ukraine", що базується у США. Нещодавно на майданчик лікарні прибула вантажівка із медичним обладнанням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися