Допомога від українців в США: одеська лікарня отримала понад 150 одиниць обладнання

Благодійний фонд допоміг психіатричній лікарні в Одесі

Обласна психіатрична лікарня №2 в Одесі отримала гуманітарну допомогу від фонду "Razom for Ukraine", що базується у США. Нещодавно на майданчик лікарні прибула вантажівка із медичним обладнанням.


Про це повідомляє Одеська ОВА.


Психіатричний заклад отримав 64 одиниці ходунків, 15 інвалідних колясок, 13 пар милиць, 36 функціональних ліжок та 24 матраци, а також інші вироби медичного та соціального призначення. Ці речі допоможуть поліпшити умови перебування та догляду за хворими.

qKdDIimtpAzHJndPJRF9kJzFT.jpg

Фонд "Razom for Ukraine" створений з метою розкриття потенціалу України, підтримки громадських проєктів, забезпечення потреб військових та цивільних осіб в Україні. Зібравши понад 2 млрд грн ($64 млн) за останні пів року, фонд надає значну підтримку Збройним Силам України, лікарням, МНС та Нацполіції. Зараз близько 150 тисяч донорів та волонтерів з усього світу долучені до діяльності фонду, сприяючи у покращенні життя українців на Батьківщині.

Нагадаємо, що одеські медики отримали 8 нових автомобілів швидкої медичної допомоги типу "С", які будуть допомагати лікарським бригадам рятувати життя. Автівки швидкої допомоги поїдуть в різні райони регіону. В них є все необхідне, щоб вчасно надати допомогу українцям. 

Також зазначимо, надання медичної допомоги є критично важливим, особливо в період війни. Тому в Одесі було відкрито гінекологічний кабінет, який забезпечує жінок медичною допомогою та консультаціями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися