Модульне містечко для ВПО на Одещині відвідали представники влади

У містечку можуть проживати одночасно 375 осіб

На Одещині перевірили умови проживання в модульному містечку, що розташоване у Великодальницькій громаді. Там християнська місія "Нове життя" організувала містечко з метою розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомляє пресслужба Одеської РВА.

Розширення та побудова модульного містечка

Модульне містечко було спочатку розраховане на 125 місць для розміщення ВПО, але згодом представники благодійної організації заявили про заплановане розширення його ще на 250 місць.

picture

Умови проживання в модульних будинках

У кожному з будинків можуть проживати троє-четверо людей з дітьми. Житло оснащене усією необхідною побутовою технікою, є санвузли, кухні, душові кімнати, спальні кімнати, медпункт, їдальня, окремі кімнати де встановлені пральні машини. До модульних будинків підведено необхідні інженерні мережі, електропостачання та проводиться благоустрій території.

Разом з керівництвом області, представниками соціальних служб та правоохоронних органів, ми пересвідчились в тому, що в цьому модульному містечку роблять усе належне, щоб створити комфортні умови проживання для внутрішньо переміщених осіб, які приїхали до Одеського району з різних областей України, — сказав Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук. 

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що в Одеському районі зареєстровано 103 тисяч внутрішньо переміщених осіб. З них вдалося працевлаштувати за допомогою міста понад тисячу осіб.

Джерело: https://t.me/OdeskaRDA/5836


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися