До бригад “Гвардії наступу” приєднуються все більше одеситів

На Одещині 700 охочих приєднатися до бригади “Сталевий кордон”

За останні кілька місяців до штурмових бригад "Гвардії наступу" надійшли десятки тисяч заявок від добровольців, з яких частину вже прийнято. На сьогодні бригади укомплектовані, але формуються резерви.


Про це розповіли представники напрямків “Гвардії наступу” під час брифінгу в Ukraine Media Center Odesa.

В Одеській області кожен охочий може вступити до лав бригади “Сталевий кордон”. Потрібно звернутися через сайт чи через два Центри надання адміністративних послуг, які працюють в Одесі та Ізмаїлі. Можу додати, що загалом по Україні ми отримали 7200 заявок охочих приєднатися до нас, по Одеській області – 700, – зазначив заступник начальника Південного регіонального управління з персоналу ДПСУ Денис Рижук.

Процес набору добровольців до штурмових бригад “Гвардії наступу” відбувається за певними критеріями. Наприклад, потрібно мати достатній рівень фізичної підготовки та мотивації. Із заявок відбирають лише тих, хто проходить за цими критеріями, і цей процес продовжується.

Ті хлопці й дівчата, які пройшли вже відбір, проходять навчання в різних частинах України з інструкторами, які надані Нацполіцією, ЗСУ та нашими партнерами…Більш як два місяці вже триває підготовка бійців. Люди готуються до виконання своїх основних завдань. З колишніх цивільних інструктори роблять штурмовиків, які будуть виконувати завдання разом з ЗСУ під час нашого контрнаступу, — повідомив командир штурмового полку "Цунамі" Олександр Гостіщев.

Нагадаємо, що Україна отримає черговий пакет військової допомоги. Мова йде про самохідні артилерійські установки та танки. Які саме читайте в матеріалі “Коментарі”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися