В Одесі розширюють дорогу, щоб позбутися від заторів

Дорога на вулиці Інглезі отримала додаткову смугу для повороту на Варненську

У Київському районі Одеси розширюють проїжджу частину на вул. Інглезі (до перейменування - 25-ї Чапаєвської дивізії). Незабаром там відкриють додаткову смугу руху для повороту праворуч на вул. Варненську, що дозволить розвантажити дорогу і збільшити пропускну здатність перехрестя, який в годину пік зазвичай застигає в заторах. Про це повідомили у прес-службі Одеського муніципалітету.

На даний момент, за словами чиновників, роботи з розширення дороги практично виконали. На новій смузі поклали асфальт і проклали зливову каналізацію.

А ось з боку вул. Варненської біля перехрестя ремонтують тротуари. Зайнялися там і вже існуючими підземними комунікаціями: оновили водогін, переклали мережі електропостачання і зв'язку.

І якщо додаткова смуга руху на вул. Інглезі повинна спростити життя власником автомобілів, ремонт тротуарів на вул. Варненській піднесе приємний сюрприз велосипедистам. Для них там прокладають велодоріжку. До цього велолюбителям, які звертали на Варненську з Інглезі, доводилося їхати метрів 100 в потоці машин або по розбитому тротуару, щоб потрапити на побудовану раніше ділянку "веломагістралі".

"Роботи, замовником яких виступає управління дорожнього господарства Одеської міськради, планується завершити до початку грудня 2019 року", - повідомили в муніципалітеті.

Як раніше писав портал "Коментарі", під Миколаєвом ями на дорогах заклали матрацами.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися