В Одеській області призначили заступників губернатора

Двоє з чотирьох заступників – представники команди попереднього губернатора

Новоспечений губернатор Одеської області Куций Максим обзавівся заступниками. На офіційному сайті Одеської облдержадміністрації (ОДА) оновилася інформація про керівництво. Так, на сайті вказали дані про нових заступників керівника ОДА. Ними стали В'ячеслав Овечкін і Денис Ванаш. Інформацію "Коментарям" підтвердив прес-секретар губернатора Денис Соколов.

На сайті обласної адміністрації персональні сторінки нових заступників містять лише ПІБ чиновника і займану ним посаду, навіть без фотографії. Однак Денис Соколов пообіцяв, що протягом дня на сайті з'явиться повна біографія чиновників.

Їх призначення відбулося без відкритого і публічного конкурсу, як це було на початку 2017 року.

Двоє з чотирьох заступників – представники команди попереднього губернатора. Так, Ігор Ткачук з весни 2017 року по лютий 2018 року суміщав посади заступника голови ОДА та керівника апарату ОДА, потім був керівником апарату обласної адміністрації. До цього тривалий час працював на різних адміністративних посадах в Одеській ОДА починаючи з 2008 року.

Четвертим із заступників є Віталій Свичинский, який працює на цій посаді з жовтня 2018 року. До цього був головою Савранського районної адміністрації, куди потрапив у 2015 році під час кадрового конкурсу на посади керівників РДА при голові Одеської ОДА Михайла Саакашвілі.

Як раніше писав портал "Коментарі", СБУ запідозрило керівників мерії Одеси в привласненні 100 мільйонів гривень.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися